Brad Pitt napokon je komentirao napise o mogućem pomirenju s bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Galerija


Brad Pitt i Jennifer Aniston trenutnačno su dva holivudska imena o kojima se najviše piše na žutim stranicama.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt O njima danas pričaju baš svi, a pogledajte kako su izgledali kad su se vjenčali prije 20 godina Alia Shawkat i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom

Razlog već znaju i ptice na grani: nedavna dodjela nagrada SAG na kojoj su bivši supružnici pozirali zajedno prvi put nakon 15 godina i razvoda kojemu je kumovala fatalna Angelina Jolie, koja je Bradu također bivša supruga.

Susret je bio pun emocija, dodira i velikih osmijeha na njihovim licima, pa nije dugo trebalo da internet izgori od komentara obožavatelja koji su se odmah ponadali velikom pomirenju, iako treba naglasiti da je bilo i onih koji smatraju kako mu se Aniston nipošto ne bi trebala vratiti nakon javne nevjere.

Kako god bilo, 56-godišnji holivudski zavodnik prošlog se četvrtka pojavio na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari na kojem su novinari iskoristili priliku kako bi ga upitali hoće li Jennifer voditi na skorašnju dodjelu Oscara 9. veljače, na kojoj je jedan od glavnih favorita za zlatni kipić.

Nakon što se dobro nasmijao na pitanje, istaknuo je kako nema pratilju za najvažniju večer u Hollywoodu, a zatim se odmaknuo od novinara.

Ipak, za Entertainment Tonight istaknuo je da ne čita članke te da mu je Jennifer dobra prijateljica. "Ne znam, blagoslovljeno sam naivan i ostat ću takav", zaključio je Brad.

"Histerično je, ali o čemu će drugome razgovarati", poručila je Jennifer, kojoj je 2004. godine upravo Brad slomio srce u tisuću komada kada ju je pred očima cijelog svijeta prevario s kolegicom Angelinom Jolie. Iako su oboje tvrdili da  među njima nije bilo ničega dok je on bio službeno u braku, tri mjeseca nakon razvoda objavili su kako čekaju svoje prvo biološko dijete.

Ipak, sreća je potrajala samo do 2016. godine, a Brad nije ostao s Angelinom u dobrim odnosima.

Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''