Trajalo je godinama

Osuđen muškarac koji je uhodio Ninu Badrić, a on je pred sudom sve negirao i izjasnio se nedužnim!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Ilija M. osuđen je na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog uhođenja pjevačice Nine Badrić.

Općinski kazneni sud u Zagrebu donio je presudu 57-godišnjem Iliji M. optuženom za uhođenje i upostavljanje neželjenog kontakta s pjevačicom Ninom Badrić, za što je sada i službeno proglašen krivim.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Izrečena mu je uvjetna zatvorska kazna u trajanju od osam mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje, te mu je određena mjera obvezatnog psihijatrijskog liječenja kao i trogodišnja zabrana približavanja i uznemiravanja pjevačice, a naloženo mu je i da plati troškove psihijatrijskog vještačenja, prenosi Jutarnji list.

On se pred sudom izjasnio nedužnim i svojim je riječima pokušao objasniti što se dogodilo.

"Poričem krivnju za djelo koje mi se stavlja na teret. Ne sporim da mi se gospodična Nina Badrić svidjela u svojoj glazbi. Postao sam njezin fan, slušam njezinu pjesme, odem na koncerte, ali ne na svaki. U desetak godina bio sam na njih 15-ak. Ne znam što znači kad kaže da sam u nju zurio. Nisam bio nikada nepristojan prema njoj. A u Jelsu sam otišao nevezano za nju jer tamo sedam godina ljetujem. Unajmljujem sobe, a lokacije ovise o cijeni. Ne znam niti o kojem zidiću govori da sam ju s njega promatrao jer je taj zidić na frekventnom mjestu. Pa Jelsa je mali gradić, sve je udaljeno 200-tinjak metara. Međutim, ja njoj nikada nisam kucao na vrata niti sam očekivao da s njom budem a priori u kontaktu. Nisam iskompleksiran niti mi je ona prioritet u životu", izjavio je Ilija te dodao kako su poruke koje joj je pisao na društvenim mrežama bile isključivo bile upućene isključivo kao podrška.

"Ona mi je jednom pohvalila pjesmu koju sam joj poslao. Možda su to bili i administratori njezine stranice, ne znam. Ali to je bio povod da joj se obratim. I bilo mi je drago. Mislio sam da doista može postojati neki oblik suradnje", zaključio je optuženi.

Nina je pomoć policije potražila prije godinu dana jer ju je uznemiravao muškarac i to čak nekoliko godina jer je s njom želio ostvariti prisniji odnos.

Slobodna Dalmacija prenosila je tada kako je Nina prolazila kroz pravu dramu i da je na kraju morala kontaktirati nadležna tijela. Navodno ju je uznemiravao u Zagrebu, pa i u Jelsi na otoku Hvaru gdje ljetuje, pratio ju je kamo god bi išla, čak i na nastupe. Dok je ona odbijala bilo kakav oblik komunikacije, muškarac je nije htio ostaviti na miru pa je slučaj završio na sudu nakon čega je sve konačno prestalo.

Policija je tada reagirala po dojavi, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze, zabranu uhođenja i uznemiravanja popularne pjevačice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene