ispričala iskustva

Nina Badrić o pokušaju pronalaska ljubavi na Tinderu: "Frajeri su mi govorili da lažem i to sve zbog jedne sitnice!"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Galerija

Nina Badrić gostovala je u zabavnom serijalu "Fakap" u kojem je prepričala svoje iskustvo s Tinderom gdje si je dala drugačije ime.

Pjevačica Nina Badrić gostovala je u zabavnom web-serijalu "Fakap" gdje je voditeljicama Idi Prester i Miji Kovačić prepričala mnoge smiješne anegdote iz svojeg života,

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Među ostalim je otkrila i da je napravila profil na Tinderu na što ju je nagovorila prijateljica iz New Yorka, koja joj je rekla kako je u SAD-u posve normalno da slavne osobe traže ljubav na dejting aplikacijama.

Nina ipak nije htjela odati svoj pravi identitet.

"Nazvala sam se Viktorija, iz zezancije, ali stavila sam svoju sliku", ispričala je Nina.

"Sve danas možeš lagat i muljat, živimo u virtualnom svijetu, pa sam i ja tamo prodala par fora. A onda su mi se počeli javljati frajeri i govorit 'šta lažeš', 'stavila si fotku od Badrićke', 'stavi svoju fotku'", prisjetila se i dobro nasmijala Idu i Miju. Otkrila je i da se nikada nije našla s nikim koga je upoznala na Tinderu.

Nina se u emisiji prisjetila i jednog spoja na koji žali što nije otišla, a na njega ju je pozvao holivudski glumac Kevin Costner kojeg je upoznala u Monte Carlu.

"To je jedan od najvećih fakapa u mom životu", zaključila je.

Što je još Nina ispričala Idi i Miji pogledajte u videu, a novu epizodu "Fakapa" pogledajte u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +3 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene