Ninu Badrić duže je vremena uhodio i pratio muškarac kojeg je morala prijaviti policiji.

Galerija


Nakon vijesti da je Jelenu Rozgu ljetos uznemiravao pohotni muškarac, uhodio je, slao joj je gnjusne poruke i dolazio na vrata u Splitu, čini se da ona nije bila jedina domaća pjevačica koja se našla u takvim problemima.

Vezani članci Korona i psiha - Vladimir Kočiš Zec Utječe li korona i na našu psihu? Kako ostati normalan u doba pandemije pitaju se i poznati Hrvati Nina Badrić i koronavirus - 8 Nina Badrić otkriva kako se nosi s ovim teškim vremenima i otkriva gdje je pronašla mir: "Ja jesam tip osobe koja zna biti sama"

Naime, Nina Badrić morala je također potražiti pomoć policije jer ju je uznemiravao muškarac i to čak nekoliko godina jer je s njom želio ostvariti prisniji odnos.

Slobodna Dalmacija prenosi kako je Nina prolazila kroz pravu dramu i da je na kraju morala kontaktirati nadležna tijela. Navodno ju je uznemiravao u Zagrebu, pa i u Jelsi na otoku Hvaru gdje ljetuje, pratio ju je kamo god bi išla, čak i na nastupe. Dok je ona odbijala bilo kakav oblik komunikacije, muškarac je nije htio ostaviti na miru pa je slučaj završio na sudu nakon čega je sve konačno prestalo.

Policija je reagirala po dojavi, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze, zabranu uhođenja i uznemiravanja popularne pjevačice, piše Slobodna Dalmacija.

Ella i Charles slave, objavila je i preslatku fotku: "Prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose"