Strašna situacija

Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz

Nina Badrić Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Galerija

Ninu Badrić duže je vremena uhodio i pratio muškarac kojeg je morala prijaviti policiji.

Nakon vijesti da je Jelenu Rozgu ljetos uznemiravao pohotni muškarac, uhodio je, slao joj je gnjusne poruke i dolazio na vrata u Splitu, čini se da ona nije bila jedina domaća pjevačica koja se našla u takvim problemima.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Hit-video Nina Badrić snimala se za društvene mreže, pa se zatekla u urnebesnoj situaciji: "Nemoj da ideš mojom ulicom!"

Naime, Nina Badrić morala je također potražiti pomoć policije jer ju je uznemiravao muškarac i to čak nekoliko godina jer je s njom želio ostvariti prisniji odnos.

Slobodna Dalmacija prenosi kako je Nina prolazila kroz pravu dramu i da je na kraju morala kontaktirati nadležna tijela. Navodno ju je uznemiravao u Zagrebu, pa i u Jelsi na otoku Hvaru gdje ljetuje, pratio ju je kamo god bi išla, čak i na nastupe. Dok je ona odbijala bilo kakav oblik komunikacije, muškarac je nije htio ostaviti na miru pa je slučaj završio na sudu nakon čega je sve konačno prestalo.

Policija je reagirala po dojavi, a muškarac je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze, zabranu uhođenja i uznemiravanja popularne pjevačice, piše Slobodna Dalmacija.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) +3 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Ella i Charles slave, objavila je i preslatku fotku: "Prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene