Igor Kojić je na profilu na Instagramu objavio zanimljivu ilustraciju kojom se osvrnuo na navodne probleme u braku sa Severinom.

Galerija


Dok Severina šuti o navodnim problemima o braku s Igorom Kojićem i ne očituje se javno, o čemu su se mediji u susjednoj  nam Srbiji naveliko raspisali u posljednje vrijeme, on se odlučio ipak oglasiti putem društvenih mreža i to na poprilično originalan i zanimljiv način.

Vezani članci Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu Severina Nostalgična Severina prisjetila se starih dana dok Igora i dalje nema na vidiku, svu pažnju ukrala je njezina sjajna figura

Naime, Igor je na profilu na Instagramu objavio ilustraciju na kojoj pozira zagrljen sa Severinom, dok ih iz prikrajka promatra njezin  bivši partner Milan Popović.

"Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora", napisao je Igor i uz to objavio kultnu pjesmu Đorđa Balaševića "Namćor", čiji najpoznatiji stihovi glase "Al tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina", koji su očito upućeni voljenoj mu Severini.

Čini se kako su Igoru dojadili natpisi u medijima o problemima sa suprugom pa je svima odlučio dati do znanja kako stvari stoje i što on misli o svemu, a pritom je pokazao da ga smisao za humor nije ostavio pa je dobro zabavio i nasmijao svoje pratitelje.

"Držite se", "Volim što se volite", "Ovo je top", poručili su mu u komentarima.

Prije desetak godina proglasili ju najljepšom djevojčicom na svijetu i izazvali kontroverze, a evo kako danas izgleda