problemi u raju?

Kojić objavio novu, tajanstvenu poruku, pa rasplamsao šuškanja o nevoljama u braku sa Severinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima", tajanstveno je Igor Kojić citirao na Instagramu.

Već danima šuška se da nije sve bajno u braku Severine i njezina supruga Igora Kojića, a glasine je sam Igor rasplamsao najnovijom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Workout summary: 'Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bila bi raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa 'što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima', onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja." Patrijarh Pavle", tajanstvena je Igorova poruka u opisu fotografije na kojoj pozira sam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Workout summary: ,,Kada bi se svi držali ljubavi, ova zemlja bi bila raj. Ali kad bi se svi držali bar onog što je malo manje od ljubavi – jer, ljubav je veza savršenstva – kada bi se makar držali principa „što želite sebi, to činite drugima; što ne želite sebi, to ne činite drugima“, onda bi zemlja, ako ne bi postala baš raj, bila blizu raja." Patrijarh Pavle

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina je bila na razgovoru u policijskoj postaji u Zagrebu, no njezin suprug to nije komentirao. Dok svatko rješava svoje obveze, srpski mediji nedavno su objavili kako je došlo do svađe u obitelji Kojić, nakon čega se počelo nagađati i o krizi u njihovu braku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene