vrijeme leti

Svi pogledi upereni u holivudskog ljepotana i kćer s kojom se rijetko pojavljuje, teško je povjerovati da je već tako odrasla

Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman (Foto: Getty Images) +0 Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness su u braku od 1996., a nakon dva spontana pobačaja posvojili su kćer Avu i sina Oscara.

Glumac Hugh Jackman (51) mami uzdahe obožavateljica diljem svijeta, no on vidi samo svoju suprugu, 13 godina stariju kolegicu Deborru-Lee Furness

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Par je u braku od 1996., a imaju sina Oscara (18) i kćer Avu (14) s kojom je Hugh nedavno viđen u šetnji New Yorkom. Jackman jako rijetko vodi obitelj na svečana događanja i crveni tepih, pa su njegove fotografije s Avom iznenadile javnost.

Naime, dok Hugha nešto češće viđaju sa suprugom, s djecom baš i ne, pa su svi već zaboravili da je mu je kći već tinejdžerica. Glumac je s Avom šetao njihove pse i dok je on bio u ležernom, sportskom izdanju, ona je, čini se, nosila pidžamu. 

Inače, Hugh ne propušta priliku u intervjuima istaknuti koliko mu znači njegova obitelj. Glumac i supruga su prolazili teške trenutke nakon što je ona pobacila dva puta, pa su se odlučili na posvajanje. 

"Kad si stalno fokusiran nas svoju djecu i njihovu dobrobit, sve ostalo stavljaš u drugi plan. Očinstvo me je naučilo mnogo stvari", rekao je Jackman nedavno. Dodao je kako ga usrećuje odrastanje njegove djece te da voli razgovarati s njima i odlaziti u kino. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busted. I thought it best to share this before the paparazzi do. (In my defense ... it’s all that’s clean.)

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

"Moj sin je krenuo na fakultet, a kći u srednju školu. Sada je divno razgovarati sa njima. Ali, bilo mi je potrebno vrijeme za prilagodbu. Prije bih samo rekao da postoje pravila koja moraju poštovati, sad im dajem prave razloge zašto stvari funkcioniraju tako kako funkcioniraju", ispričao je glumac. 

Otkrio je i kako mu je kći zabranila da dolazi na njezine priredbe baleta. "Prije sam išao hledati njezine nastupe, ali više ne. Poslije filma 'The Greatest Showman' na predstavi bi me opkolile djevojčice i moju kćer je to jako nerviralo, pa mi je rekla da više ne dolazim", rekao je Jackman kroz smijeh. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene