stvarno joj dobro stoji!

Albina iznenadila promjenom imidža mjesec dana prije Eurosonga, komplimenti samo pristižu!

Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 4 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 4 Galerija

Albina Grčić pohvalila se na svom Instagramu da se odlučila za promjenu frizure.

22-godišnja Albina Grčić pokazala je da je promijenila imidž mjesec dana prije Eurosonga u Rotterdamu gdje će nas predstavljati s pjesmom "Tick-Tock. 

Pogledaj i ovo Albina i Ivan Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Naime, pjevačica se pohvalila novom frizurom, šiškama kojima je odlučila malo osvježiti svoj izgled, a na slici ima i punđu te blista sa širokim osmijehom na licu. Albininim pratiteljima se svidjela njezina promjena. 

"Ajme, ljepote", "Gorit će pozornica od ove ljepote", "Kraljica", "Gospođice Albina, prestanite, jako ste lijepi", "Wow! Baš su dobre šiške", "Divna", "Prekrasna", nizali su komplimente mladoj pjevačici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Inače, Albina je nedavno objavila preslatku fotografiju i pokazala kako uživa u slobodnom vremenu dok joj društvo pravi njezin dečko Ivan Ćalušić.

"Punjenje baterija", napisala je kratko uz njihove slike iz sunčanog Splita, a na kojima razmjenjuje nježnosti i poljupce s dečkom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene