Objavila novu fotografiju

Albinu u seksi izdanju nisu propustili komentirati ni sa službenog profila Eurosonga, a ona je imala spreman odgovor!

Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 6 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 6 Galerija

22-godišnja Albina Grčić objavila je atraktivnu fotografiju i uz nju stavila zanimljiv opis.

Albina Grčić odbrojava dane do trenutka kada će predstavljati Lijepu našu na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Tick-Tock", a dotad oduševljava obožavatelje objavama na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Albina i Ivan Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

"Ako ljudi sumnjaju u to koliko daleko možete ići, idite toliko daleko da ih više ne možete čuti", napisala je 22-godišnja pjevačica. Albina je pozirala u narančastoj, kožnoj košulji s dubokim dekolteom koju je uskladila s crnim šeširom te zlatnom ogrlicom, naušnicama i prstenjem. 

Za stajling je dobila brojne komplimente, a sa službenog Instagram profila Eurosonga su joj ostavili u komentaru emotikone srca. "Vidimo se uskoro", poručila im je Albina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Da, i opis i ti", istaknula je pjevačica Nika Turković. "Krasna", "Istina", "Predivna", "Ljepotica", "Najbolja hrvatska pjesma ikad. Svaka čast", "Super fotka", komentirali su Albinini pratitelji. 

Inače, pjevačica će se na Eurosongu za prolazak u finale natjecati u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 18. svibnja, a s njom u grupi su i, među ostalima, predstavnici Slovenije i Sjeverne Makedonije. 

Obožavatelji Eurosonga već masovno komentiraju nedavno objavljene popise izvođača i mnogi se slažu da je konkurencija puno veća u prvoj polufinalnoj večeri, kada se natječe naša Albina, no ako je vjerovati kladionicama, ona je jedna od glavnih ovogodišnjih favorita.

Finale Eurosonga zakazano je za subotu 22. svibnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene