Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe u vezi su dvije godine, a fotografi su ih uhvatili ovoga tjedna u ležernoj šetnji i par je izgledao sretnije no ikada.

Galerija


Zvijezda serije "Kruna" Helena Bonham Carter i njezin 20 godina mlađi dečko Rye Dag Holmboe posljednjih su dana nerazdvojni, a fotografi su ih uhvatili u ležernoj šetnji Londonom ovoga tjedna.

Vezani članci Helena Bonham Carter Poslije propalog braka ljubi 21 godinu mlađeg, a život su joj obilježili tragedije i skandali, ali i neobičan stil Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Bivši muž ju je prevario nakon 13 godina, a ona mu sad vraća vezom s 21 godinu mlađim tipom

Par je izgledao sretnije no ikada, a Bonham Carter je iskoristila priliku da pokaže svoj jedinstveni modni stil po kojem je i poznata. Svog dečka je držala za ruku, a sudeći po fotografijama, nisu im smetali znatiželjni pogledi prolaznika.

"Svi su mislili da se radi samo o prolaznom flertu, a iznenadili su se što je Helena i dalje s Ryeom. Mnogi komentiraju da im nisu predviđali dugu vezu zbog razlike u godinama i drugačijeg stila života, no možda je upravo to razlog zašto su tako dobro kliknuli", rekao je nedavno izvor blizak glumici za Daily Mail. Par je u vezi od listopada 2018. godine.

Bonham Carter od samih početaka karijere oduševljava svojim ekscentričnim ulogama, a naslovnice je punila i vezom s redateljem Timom Burtonom, čija je bila muza. Helena i Tim svoju su vezu započeli 2001., a završili 2014. godine. U međuvremenu su dobili dvoje djece, a prethodno je glumica bila u višegodišnjoj vezi s Kennethom Branaghom.

Tek 2013. priznala je ono što se godinama o njoj šuškalo, dugo joj je trebalo da skupi snagu izjasniti se