Ma savršeno izgleda!

Heidi Klum u uskoj haljinici istaknula je bujni dekolte, tko bi rekao da je proslavila 49. rođendan!

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum +0 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Galerija

Heidi Klum pojavila se na premijeri filma Jurassic World i privukla poglede vrlo hrabrim dekolteom.

Manekenka Heidi Klum (48) prošetala je crvenim tepihom na premijeri filma "Jurassic World", a u haljini koju je odabrala nije mogla proći nezapaženo.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Za ovu prigodu odjenula je dugu usku crno bijelu haljinu koja je imala dubok dekolte te tako pokazala svoje bujne grudi. Cijelu kombinaciju ukrasila je klasičnim crnim sandalama i raspuštenom kosom te laganom šminkom.

Heidi Klum nerijetko na Instagramu objavljuje golišave fotografije te ponosno ističe svoje utegnuto tijelo, a često je fotka i 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, član popularne grupe Tokio Hotel, s kojim je u braku od 2019.

Prije Toma Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada. Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine, zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +9 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene