napadno i bez ukusa

Hvale ju zbog seksi tijela u 47. godini, no ovog je puta izazvala zgražanje neprimjerenom haljinom

Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: AFP) Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +0 Heidi Klum (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum se publika narugala zbog haljine, koja prema njihovom mišljenju, ima preduboki dekolte i previše je izložila njezine grudi.

Manekenku Heidi Klum (46) inače hvale zbog njezinih odjevnih kombinacija, no ovog puta je postala predmet sprdnje. 

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Naime, Heidi je voditeljica televizijskog showa "Making The Cut" i epizodi u ponedjeljak se pojavila u jako kratkoj haljini koja je imala duboki dekolte. Usto je bila veoma uska na području prsa, pa su joj grudi bile stisnute i prilično izložene, a i izvirile su joj i naramenice grudnjaka. 

Manekenka, koja je surađivala s najpoznatijim svjetskim dizajnerima poput Alexandera McQueena, izazvala je zgražanje publike koja joj se narugala na Twitteru. 

"Ovo je tako napadno i bez ukusa", "Je li njezina haljina došla s ugrađenim grudima?", "Ocjenjuje modu ovako obučena", "Izgleda kao djevojka koja se previše trudila za maturalnu večer i promašila", "Uvjeren sam da je naopačke obukla haljinu", "Nema šanse da bi neki dizajner izradio ovakvu haljinu", "Ovo je presmiješno", "Kao da želi više pozornosti na njezinim grudima nego na showu", komentirali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The @makingthecuttv finale is now available on @amazonprimevideo ✂️ Thank you to our designers, our judges, our crew and @timgunn for a fantastic first season!

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Inače, Heidi je od prošle godine u braku s članom benda Tokio Hotel Tomom Kaulitzom (30), a s bivšim mužem, glazbenikom Sealom ima četvoro djece. 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene