Tjelohranitelji svjetskih zvijezda uvijek moraju biti na oprezu kako bi zaustavili bilo kakav pokušaj napada na zvijezdu za koju rade. Donosimo njihove priče.

Galerija


Radni dan tjelohranitelja poznatih osoba nije nimalo lak te iziskuje puno koncentracije i predanosti.

Vezani članci Heidi Klum Redala je ljubavne brodolome, a onda je sreću pronašla sa 17 godina mlađim mužem koji ju drži kao kap vode na dlanu Malin Andersson (FOTO: Profimedia) Ovo su dekoltei nad kojima nećete trepnuti: Čiji je veći, čiji bolji, čiji raskošniji?

Tjelohranitelji svjetskih zvijezda uvijek moraju biti na oprezu kako bi zaustavili bilo kakav pokušaj napada na zvijezdu za koju rade. Neki od tih profesionalaca doslovno su čitavo vrijeme uz svoje nadređene, a zbog toga ih često vidimo i na fotografijama. Donosimo kako izgledaju tjelohranitelji poznatih i koja je njihova pozadina.

Reperica Cardi B je u prosincu prošle godine bila na sudu, a paparazzi su vjerno pratili svaki njezin korak. Očima publike najviše je zapeo njezin tjelohranitelj Price koji ima i svoj profil na Instagramu. Fanovima nije dugo trebalo da reagiraju, a Price na Instagramu ima vjernih preko 15.000 pratitelja.

Michael Arana je tjelohranitelj Justina Biebera. Upravo on šef je čete tjelohranitelja koji su uvijek uz popularnog pjevača, a sudeći prema njegovim fotografijama na Instagramu, s Justinom je postao odličan prijatelj. 

44-godišnji Sebastien Jondeau bio je tjelohranitelj i osobni asistent popularnog dizajnera Karla Lagerfelda. Zajedno su radili 20 godina, a Lagerfeld je često nudio svom tjelohranitelju da bude model na njegovim revijama. Na ljeto 2019. godine, Sebastien je nosio Lagerfeldovu kolekciju proljeće/ljeto.

Neki odnosi s tjelohraniteljima drugačiji su od drugih, a to dokazuje i Heidi Klum. Sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kirstenom u vezi je bila dvije godne. Mnogi su nagađali kako će i pred oltar, ali prekinuli su i on je prestao raditi za nju.

Simon Newton često je bio blizu supermodela Belle Hadid, a obzirom na prirodu posla, trudio se biti i u trendu. Iskoristio je sve u dobre svrhe, odustao je od posla tjelohranitelja i posvetio se fitnessu. Na Instagramu često dijeli koga je sve čuvao, a neke od zvijezda su Kate Moss i Rita Ora.

Klan Kardashian ima više tjelohranitelja, a Kylie Jenner odabrala je jednog od zgodnijih. Pažljivo je birala kada se odlučila za Tima Chunga koji se često pojavljuje s njom u javnosti, a obzirom na njegovu figuru, jasno nam je zašto.