Heidi Klum je ispričala kako je njezin suprug Tom Kaulitz nježan i brižan, a kaže i kako osjeća da po prvi put u životu ima pravog partnera.

Galerija


Manekenka Heidi Klum otkrila je kako osjeća da po prvi put u životu ima partnera u svom suprugu Tomu Kaulitzu, unatoč činjenici što se s bivšim suprugom Sealom "vjenčala" sedam puta.

Vezani članci Heidi Klum - 2 Hvale ju zbog seksi tijela u 47. godini, no ovog je puta izazvala zgražanje neprimjerenom haljinom Tim Chung (Foto: Instagram) Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

46-godišnja manekenka u intervjuu je ispričala kako je njezin treći suprug Tom predivan i nježan, no očito nije razmišljala o skrivenim porukama koje je iznijela u razgovoru.

Klum se s gitaristom benda Tokio Hotel zaručila u veljači prošle godine, dva mjeseca nakon što su započeli vezu. Vjenčali su se šest mjeseci kasnije na raskošnom vjenčanju.

"Prošla godina mi je bila predivna i puna zbivanja. Prije dvije godine sam upoznala supruga, a osjećam se kao da imam pravog partnera po prvi put u životu. Sretnija sam otkad njega poznajem", rekla je Heidi za britanski The Sun. Dodala je kako je do veze s Tomom sve sama radila.

Prije nekoliko dana skupa sa suprugom se zatvorila u samoizolaciju, nakon što je strahovala da se zarazila koronavirusom. Oboje su se testirali i nalazi su im srećom bili negativni.

S bivšim suprugom Sealom vjenčala se 2005., a od onda su svake godine obnavljali zavjete. Posljednji put su se "vjenčali" 2011. godine. Rastali su se godinu kasnije, a par ima troje djece.

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"