ups...

Bivša manekenka u jednoj rečenici potkopala dugogodišnji brak s bivšim, a nahvalila 16 godina mlađeg muža

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum je ispričala kako je njezin suprug Tom Kaulitz nježan i brižan, a kaže i kako osjeća da po prvi put u životu ima pravog partnera.

Manekenka Heidi Klum otkrila je kako osjeća da po prvi put u životu ima partnera u svom suprugu Tomu Kaulitzu, unatoč činjenici što se s bivšim suprugom Sealom "vjenčala" sedam puta.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

46-godišnja manekenka u intervjuu je ispričala kako je njezin treći suprug Tom predivan i nježan, no očito nije razmišljala o skrivenim porukama koje je iznijela u razgovoru.

Klum se s gitaristom benda Tokio Hotel zaručila u veljači prošle godine, dva mjeseca nakon što su započeli vezu. Vjenčali su se šest mjeseci kasnije na raskošnom vjenčanju.

"Prošla godina mi je bila predivna i puna zbivanja. Prije dvije godine sam upoznala supruga, a osjećam se kao da imam pravog partnera po prvi put u životu. Sretnija sam otkad njega poznajem", rekla je Heidi za britanski The Sun. Dodala je kako je do veze s Tomom sve sama radila.

Prije nekoliko dana skupa sa suprugom se zatvorila u samoizolaciju, nakon što je strahovala da se zarazila koronavirusom. Oboje su se testirali i nalazi su im srećom bili negativni.

S bivšim suprugom Sealom vjenčala se 2005., a od onda su svake godine obnavljali zavjete. Posljednji put su se "vjenčali" 2011. godine. Rastali su se godinu kasnije, a par ima troje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Slavica i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) +1 Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) Celebrity Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u 90. godini čeka dijete, poznat je i spol: "Tako je, termin je ovog ljeta"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene