zanimljiv izbor

Jasno dala do znanja da nije trudna: U minijaturnom topiću istaknula trbušnjake, no pažnju je privuklo ipak nešto drugo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber prije nekoliko je dana pokrenula glasine da je trudna, no ovoga tjedna je pokazala svoje utegnute trbušnjake na izlazu iz teretane.

Supruga pjevača Justina Beibera, 23-godišnja manekenka Hailey Bieber, redovito vježba te s ponosom pokazuje svoje tonirano tijelo, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili na izlazu iz teretane u kojoj je upisala jogu.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Lice je sakrila ispod maske i sportske kape, no svima je pokazala trbušnjake na kojima joj zavide djevojke diljem svijeta. U ružičastom topiću i uskim hlačicama Hailey je otrčala u svoj luksuzni automobil, a svima je za oko zapela obuća u kojoj je prošetala. Na nogama je imala bijele plišane papuče, a izgleda kako je odabrala udobnost prije svega.

Hailey se inače prije nekoliko dana politički aktivirala na svom Instagramu na kojem ju prati skoro 30 milijuna ljudi, a svima je poručila da je glasanje seksi te da za dva tjedna izađu na predsjedničke izbore u SAD-u.

Inače, Hailey je u braku s Justinom Bieberom od 2018. godine, a nedavno se počelo šuškati da slavni par čeka prinovu. Glasine su krenule jer se Hailey pojavila u sportskom izdanju u kojem se istaknuo njezin malo veći trbuh, no odmah zatim je u uskoj haljini pokazala da je njen trbuh i dalje ravan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene