Justin Bieber i Hailey Bieber privlačili su poglede tijekom večere u New Yorku.

Galerija


Hailey (23) i Justin Bieber (26) uživaju u bračnom životu od 2018., a nedavno se šuškalo da očekuju prinovu. 

Vezani članci Hailey Bieber Poznate prijateljice dale su sve od sebe da u samo par sekundi zagolicaju maštu obožavatelja svojim savršenim tijelima Hailey Bieber Vratila se s izleta sa seksi prijateljicom, pa se hvali preplanulom puti, ali i isklesanim tijelom

Manekenka i pjevač su u nedjelju bili na večeri u New Yorku u poznatom restoranu Catch Steakhouse. Njihove odjevne kombinacije su bile u kontrastu pa je tako Hailey obukla crnu, dugu, kožnu haljinu koju je uskladila sa sandalama i zaštitnom maskom. 

U prvom planu je bio njezin bujni dekolte za koji nije bio potreban grudnjak uz tako uski kroj. Justin se malo toplije obukao pa je nosio bijele hlače i vestu te crnu zaštitnu masku, a obuo je tenisice. 

Inače, prošlog mjeseca su strani mediji šuškali da je Hailey trudna jer se pojavila sportskom izdanju u kojem se istaknuo njen malo veći trbuh. No dio javnosti je komentirao da je očito pojela nešto i napuhnula se kao i svi ljudi. U uskoj haljini je sada pokazala da je njen trbuh i dalje ravan. 

Ponosno istaknula nikad bujniji dekolte, a djeluje kao da na sebi nije imala ništa osim balonera