Zaboravila majicu?

Jer manje je više: Vruće hlačice i samo grudnjak ispod sakoa njezina su dobitna kombinacija

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hailey Biber se u seksepilnoj kombinaciji otputila na poslovni sastanak, a u stopu su ju pratili fotografi.

Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 23-godišnja Hailey Bieber nakon karantene ima pune ruke posla pa tako ovih dana žuri s jednog poslovnog sastanka na drugi za koje odabire provokativne odjevne kombinacije.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Jedna od posljednjih uključivala je vruće traper hlačice i sako, ispod kojeg je tek odjenula grudnjak koji se jasno vidio. Iako bi mnogi pomislili kako je možda zaboravila obući majicu, ono što nikada ne zaboravlja je zaštitna maska bez koje ne izlazi iz stana.

Dok je Hailey bila zauzeta poslovnim obavezama njezin dragi se opuštao kod kuće, i viđen je kako njihovim susjedstvom vozi električni bicikl s logotipom njegova brenda Drew.

Supružnici su se vratili uobičajenom tempu nakon što su se vratili s proputovanja zapadom SAD-a, a šuška se kako trenutno dogovaraju suradnju s popularnim glazbenikom Shawnom Mendesom.

Hailey je nedavno snimljena i ne baš najboljeg rasploženja kada je paparazze koji su ju snimali "počastila" srednjim prstom i pokazala ponašanje nesklono jednoj mladoj dami. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene