Grozno

Potpuni obrat! Rumunj svaljuje krivnju na menadžera: "Nikad nisam rekao da je Frankina pjesma plagijat"

Guez (Foto: Facebook) Guez (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Guez, Franka Batelić (FOTO: Facebook/Pixell) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Guez (Foto: Facebook) Galerija

Siniša Bevanda tvrdi kako će Franka s pripremama nastaviti, no i da joj je napravljena nepopravljiva šteta.

Nedavno je rumunjski reper Guez optužio Franku Batelić za plagijat pjesme "Crazy", kojom će Hrvatsku predstavljati u Lisabonu. Sada je stigao i obrat, Rumunj se brani i krivnju za optužbe oko plagijata prebacuje na svog menadžera. "Nikad nisam rekao da je Frankina pjesma plagijat. Tu cijelu priču pokrenuo je moj menadžer", rekao je za 24sata Guez.

Pogledaj i ovo Guez, Franka Batelić (FOTO: Facebook/Pixell) Ovo je izmaklo kontroli Skandal se nastavlja: Rumunjski glazbenik pokazao ''dokaze'' da je Frankina pjesma plagijat

Kada su ga zatražili kontakt menadžera, Guez ga nije htio dati, a na broj koji stoji na njegovoj Facebook stranici - javio se opet on sam. Rumunjska izdavačka kuća koja okuplja rap i hip-hop glazbenike ne zna o kome se radi kada im se spomene Guez. Menadžer Franke Batelić, Siniša Bevanda, kaže kako će Franka s pripremama nastaviti, no i da joj je učinjena nepopravljiva šteta.

" To je sad gotova stvar. Njoj je sad uništen Eurosong, ono što je najviše željela. Nije mi samo jasno zašto menadžer nije kontaktirao mene", komentirao je Bevanda. Nije Guez optužio Frankin tim da je otuđio samo njegovu pjesmu, već je rekao kako su oštetili i albansku glazbenicu Denise Gjezo. No, Denise se ne slaže. "Čula sam Frankinu pjesmu i ne mislim da je riječ o plagijatu. Nadam se da će Franka doživjeti veliki uspjeh", zaključila je o cijeloj situaciji Gjezo.

Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Branimir Mihaljević, Franka Batelić, Siniša Bevanda (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene