Sin glumačkog para

Zbog Filipova pokojnog oca pred kamerama su tekle suze, a sada je sve raznježila njegova majka: "Moja zvijezda jedina"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Filip Vidović i Paula Jeričević - 2 Filip Vidović i Paula Jeričević - 3 Filip Vidović i Paula Jeričević - 4 Filip Vidović +6 Filip Vidović Galerija

Gordana Gadžić je najveća podrška svojem sinu FIlipu Vidoviću u showu "Ples sa zvijezdama", a sada mu je na Facebooku posvetila objavu kojom je raznježila mnoge.

Mladi glumac Filip Vidović jedan je od natjecatelja u showu Nove Tv "Ples sa zvijezdama", u kojem mu je mentorica Paula Jeričević.

Pogledaj i ovo Filip Vidović i Paula Jeričević - 1 Totalno poseban duo Njezin sićušni kostim samo je naglasio talent, a evo tko je djevojka kojoj je sin naše glumačke legende posvetio ples!

Filip je inače sin naše pokojne glumačke legende Ivice Vidovića, koji je preminuo prije 11 godina, i glumice Gordane Gadžić, a majka mu je najveća podrška tijekom showa.

Osim što ga iz emisije u emisiju vjerno bodri iz publike, Gordana na svojem Facebooku redovito dijeli videa i fotografije iz showa, a svojom novom objavom mnoge je raznježila.

"Moja zvijezda jedina", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira s Filipom na setu "Plesa sa zvijezdama".

"Divni ste", "Koliko ljepote i ljubavi na jednoj fotografiji", "Koliko sreće u očima majke, koliko ljubavi u ocima sina ", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Filip je u prvoj emisiji uspio rasplakati članicu žirija Larisu Lipovac, koja se sjetila njegova pokojna oca.

"Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, ja sam stvarno oduševljena. Otac te sigurno gleda od gore. Kako je Ivica naš dragi rekao - samo polako", rekla je Larisa dok je brisala suze. Suze nisu mogli suspregnuti ni Filip i Paula, a moglo se primijetiti da je zaplakala i publika.

U trećoj emisiji Filip i Paula plesali su slowfox i osvojili 30 bodova.

Kako su tema emisije bile uspomene, Filip je ispričao da je kao mali često sebe uspoređivao s Petrom Panom jer je bio dijete koje je imalo otvorenost i osmijeh koji je zavodio sve ljude s kojima je dolazio u kontakt. Za sebe je rekao i da je karakterno najviše sličan tati.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Branka Krstulović, poduzetnica (Foto: Dnevnik.hr) +0 Branka Krstulović (Screenshot: Video) Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica prije 28 godina očarala je cijelu Europu, a i danas mami uzdahe gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene