Goran Višnjić se na Instagramu oprostio od kolege glumca Christophera Plummera koji je preminuo u 92. godini. Zajedno su glumili u filmu "Početnici" iz 2010. godine.

Galerija


Brojne holivudske zvijezde opraštaju se od oskarovca Christophera Plummera koji je preminuo u 92. godini života u svom domu u Connecticutu.

Vezani članci Sandi Cenov - 2 Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji? Slika nije dostupna 'Goran Višnjić, moj prijatelj iz Srbije, bio je sjajan'

Vijest o njegovoj smrti potresla je i našeg glumca s holivudskom adresom, Gorana Višnjića koji se od Plummera oprostio na svojem Instagramu gdje je, uz njihovu zajedničku fotografiju, objavio i citati iz Hamleta.

"Laku noć, moj kraljeviću! Jata anđela uspavala te svojim pjesmama", poručio je Goran glumcu koji je Hamleta utjelovio u filmu iz 1964. godine.

Višnjić je u filmu "Početnici" iz 2010. godine glumio Plummerovog ljubavnika. Uz njih u filmu glume i Ewan McGregor te Mélanie Laurent, a Plummer je za ovu ulogu nagrađen Oskarom.

Plummer je Zlatni kipić dobio i u 82. godini, za ulogu u filmu "Sav novac svijeta", čim se upisao u povijest kao najstariji dobitnik Oscara. Tijekom bogate karijere odigrao je više od 200 uloga, a karijeru su mu obilježili i filmovi "Moje pjesme, moji snovi" te "Insider".

Od devedesetih slovi za jednu od najljepših Hrvatica, bila je Miss Dalmacije, a i danas sve očarava izgledom