Glumac Goran Višnjić na Instagramu se oprostio od kolege Mustafe Nadarevića.

Galerija


Mustafa Nadarević za sobom je ostavio brojne neutješne kolege koji ne skrivaju tugu zbog njegova odlaska.

Vezani članci Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Od subote novi nastavci serije ''Lud zbunjen normalan'', a evo kako život ove omiljene ekipe izgleda iza kamera!

Od glumačke legende sada se na svojem Instagramu oprostio i Goran Višnjić, a domaći glumac s američkom adresom u podužoj je objavi otkrio kako je i koliko Nadarević utjecao na njegovu vrlo uspješnu karijeru.

"Čovjek koji je toliko utjecao na moju karijeru i život... savjetom, režijom, prijateljstvom... Sama definicija riječi 'mentor' u najpozitivnijem svjetlu, to je bio Mujki. Kad su svi rekli: 'Nemoj to, naškodit će ti karijeri', Mujki bi bio: 'Ma ne! Odjebi ih! Budi hrabar! Radi to i napravi onako sjajno, do kraja! Pokaži im, 'ko ih...' A toga svega se držao i sam. Uvijek hrabar i uvijek u glavu...", započeo je Višnjić, a zatim se prisjetio i svih zajedničkih uloga s Nadarevićem te je opisao kakav je pokojni glumac bio kao kolega i čovjek.

"Hamlet, Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja, Duga mračna noć, General... pa to je moja cijela karijera. 20 godina i svaki važan veliki projekt bio je tu, i uvijek spreman pomoći, i uvijek spreman dati sve od sebe, izboriti se za honorare mlađih kolega i ne dati da ih gaze direktori drame, podijeliti svoje znanje, predložiti, a ne nametati se... Nadam se samo da sam mu zahvalio na svemu toliko puta da sam nekad bio i dosadan, a njemu bi uvijek bilo neugodno: 'Ma daj, Gorane, pretjeruješ', rekao bi. E, moj Mujki, u tome nisam pretjerao, nikad, zaslužio si svaku riječ hvale i zahvale.
Falit ćeš strašno puno, stari moj, veliku si prazninu ostavio, al’ srećom i veliko djelo. Počivao u miru Božjem", napisao je glumac uz njihovu zajedničku fotografiju s izvedbe predstave "Hamlet u selu Mrduša Donja" iz 2001. godine.

Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini, u nedjelju 22. studenog u popodnevnim satima nakon duge i teške bolesti.

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu