sve zgodniji

Domaći glumac se prisjetio tinejdžerskih dana, pa objavio fotku posebno dragu ženama: "Ti si kao vino"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić inače često objavljuje fotografije iz svakodnevice, a najviše ih primijećuju žene.

Hrvatski glumac Goran Višnjić (47) izazvao je oduševljenje obožavatelja podijelivši na Instagramu fotografiju iz mladih dana. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

"Moj sin je kopao po starim kutijama u garaži. Molim vas, komentirajte. Tinejdžer”, napisao je Goran. Njegova objava je brzo sakupila više od 12.000 lajkova. 

“Prva liga si”, “Ovakva ljepota se rađa samo u Hrvatskoj”, “Zgodan kao i uvijek”, “Uopće se nisi promijenio”, “Što si stariji, to si zgodniji”, "Ti si kao vino", "Što reći? Predivan tada, predivan sada", komentirali su pratitelji. 

Goran inače često dijeli fotografije iz svoje svakodnevice, pa je ranije tako stavio jednu sa seta filma "Fatima" na kojoj ima brkove. Mnoge obožavateljice su komentirale kako mu odlično stoji taj imidž. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My son was digging through some old boxes in the garage...🤦🏻‍♂️...😉...😊... Please, do comment...😂 #teen #oldies

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

"Ovaj izgled s brkovima u potpunosti pozdravljam. Šaljem ti puno zagrljaja iz Italije", "Pomažeš mi da bezbolnije preživim karantenu. Gledam 'Hitnu službu' i to epizodu u kojoj se ženiš s Abby", "Možeš provjeravati kako sam bilo koji dan", "Ovaj auto izgleda gotovo dobro kao tvoji brkovi", komentirale su pratiteljice.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene