Tjera suze na oči

Višnjić se dirljivim riječima oprostio od prijatelja i pilota Marka Novkovića: "Leti i dalje tamo gore, slobodno, visoko"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić na društvenim se mrežama oprostio od pilota Marka Novkovića s kojim je imao priliku i poletjeti u zrakoplovu.

Hrvatski glumac s američkom adresom i ostvarenom holivudskom karijerom Goran Višnjić, na svom se profilu na Instagramu dirljivim riječima oprostio od tragičnog preminulog pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Marka Novkovića, kojega je imao priliku poznavati ali i letjeti zajedno s njim.

Njih dvojica upoznali su se u lipnju prošle godine kada je 47-godišnji Goran poletio s akrobatskom grupom HRZ-a "Krila Oluje" što će kao poseban doživljaj pamtiti cijelog života.

'Uzbuđen sam, ipak su ovo naši dečki, a i letim iznad svoga Šibenika'', rekao je Goran tada za Dnevnik Nove TV.

U statusu posvećenom Marku podijelio je njegovo pismo i svoje dirljive riječi kojima se posljednji put pozdravio od prijatelja kao i drugog preminulog pilota Luke Jagatića.

"Natporučnik Marko Novković i poručnik Luka Jagatić. Počivali u miru Božjem. Imao sam čast i privilegiju upoznati Marka, letjeti u formaciji s njim i dečkima iz Krila oluje, popiti piće i razgovarati o prošlom letu s dječačkim osmjehom na licima. Pamtiti ću i nositi u sebi taj dan, to iskustvo i prijateljstvo za cijeli život Leti i dalje tamo gore Marko, slobodno, visoko", napisao je Goran i mnogima natjerao suze na oči.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene