Goran Višnjić jednom je prilikom istaknuo kako zna da su žene većina njegove publike.

Galerija


Hrvatski glumac Goran Višnjić (47) objavio je staru fotografiju sa snimanja filma "Fatima" u Lisabonu kako bi pokazao pratiteljima da misli na njih. 

Vezani članci Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić opisao prvi susret s Georgeom Clooneyjem i otkrio nam kako ga zovu prijatelji u Americi Goran Višnjić i Ivana Nanut Proslavljenog hrvatskog glumca gledamo u seriji "Timeless" na Doma TV-u: "Definitivno jedan od najzabavnijih karaktera koje sam igrao''

"Samo da vas pozdravim i provjerim kako ste. Nadam se da ste dobro. Šaljem vam svima dobru energiju..i stare aute", napisao je Višnjić uz fotografiju na kojoj ima odijelo, brkove i sunčane naočale, a iza njega je oldtimer. 

Njegova fotografija je oduševila obožavatelje, posebno žene. "Ovaj izgled s brkovima u potpunosti pozdravljam. Šaljem ti puno zagrljaja iz Italije", "Pomažeš mi da bezbolnije preživim karantenu. Gledam 'Hitnu službu' i to epizodu u kojoj se ženiš s Abby", "Možeš provjeravati kako sam bilo koji dan", "Ovaj auto izgleda gotovo dobro kao tvoji brkovi", komentirale su pratiteljice. 

Bilo je i pitanja o kojem se autu radi, a glumac je iskreno priznao da nema pojma. Fanovi su mu poručili da pazi na sebe i obitelj te zaželjeli sretan Uskrs. 

Kao 13-godišnjak zaradio milijune u serijalu koji je zaludio svijet, u rijetkom istupu otkrio da će biti tata