poigrao se aplikacijama

Objavio fotku na kojoj izgleda kao starac, no domaći glumac i tako obara s nogu: "Mel Gibson Balkana"

Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan - 2 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Goran Bogdan (Foto: Instagram) +0 Goran Bogdan (Foto: Instagram) Galerija

"Ovako ja poslije izlaska. Čuvajte se UV zraka", napisao je glumac Goran Bogdan u opisu fotografije na kojoj izgleda kao starac.

Naš glumac Goran Bogdan poigrao se s aplikacijama te je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj izgleda znatno starije. "Ovako ja poslije izlaska. Čuvajte se UV zraka", napisao je Bogdan u opisu fotografije koju su komentirali brojni njegovi pratitelji.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

"Bit ćeš jedan super kul starac", "Kao Sean Connery", "Lijep kao grijeh" i "Mel Gibson Balkana" samo su neki od komentara njegovih obožavatelja, koji se svi redom slažu da je zgodan u bilo kakvom izdanju.

Bogdan je nedavno završio u samoizolaciji jer je bio jedan od gostiju Adria Toura u Zadru, na kojem su sudjelovali tenisači zaraženi koronavirusom. Bogdan nije bio pozitivan koronavirusom, no zbog opreza je bio u samoizolaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako ja posle izlaska... Čuvajte se uv zraka. #starija by @neviomarasovic #morskivuk

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Bogdan je danas jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca, a karijera mu je krenula uzlaznim putem pogotovo nakon što je glumio u hit-seriji "Fargo" koja je oduševila čitav svijet.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene