Nekada davno

Prepoznajete li ga? Ovaj nostalgični dječak danas je jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca

Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan (Foto: Instagram) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Galerija

Slikom iz djetinjstva glumac Goran Bogdan se prisjetio svog djeda, a na fotografiji pozira na konju.

Domaći glumac Goran Bogdan na Instagramu je objavio fotografiju iz davnih dana kojom je oduševio brojne pratitelje. Slikom iz djetinjstva glumac se prisjetio svog djeda, a na fotografiji pozira na konju.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

"Winetto. Zekan, Dedo i ja. Nekada davno na Bilama. Misa je bila, a tada su konji bili normalni. Danas se čini da su samo konji normalni. A malo je konja. Nostalgična", napisao je Bogdan u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winetto. Zekan, Dedo i ja. Nekada davno na Bilama. Misa je bila, a tada su konji bili normalni. Danas se čini da su samo konji normalni. A malo je konja. Nostalgična. #hercegovina #dedo #konji #drugikonji #malija #nistasenijepromjenilo

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Mnogi su se složili da Goran i sliči na svoga djeda, a obožavatelji su pohvalili njegovu nostalgičnu sliku.

Bogdan je danas jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca, a karijera mu je krenula uzlaznim putem pogotovo nakon što je glumio u hit-seriji "Fargo" koja je oduševila čitav svijet.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene