Naš proslavljeni glumac Goran Bogdan rođen je u Širokom Brijegu prije 40 godina. Svoje podrijetlo često ponosno ističe u razgovorima. Tako je i našoj Ivani Nanut otkrio kako je za potrebe nagrađenog filma ''Otac'' vješto skrivao strah od vukova jer, u šali kaže, nema tog Hercegovca koji se nečeg boji. Priznao je i kako je za potrebe snimanja filma smršavio čak 20 kilograma te burek zamijenio lososom i povrćem.

Galerija


Na nedavno završenom Filmskom festivalu u Berlinu, potresna drama ''Otac'' osvojila je dvije nagrade - publike i Ekumenskog žirija.

Vezani članci Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu! Jadranka Kosor - 5 Jadranka Kosor otkrila što joj je poklonio jedan tviteraš: "To mi je bio jedan od najljepših trenutaka prošle godine"

"To je istinita priča o čovjeku kojem dan-danas nisu vratili djecu, čovjeka po kojem smo radili priču. Borba još traje od 2015. godine kada ih je izgubio jer nije bio kadar brinuti se o njima", otkrio nam je.

Istinita priča, inspirirana ocem troje djece Đorđem Joksimovićem, kojemu ih je socijalna služba oduzela zbog siromaštva. Iz protesta kreće na dug put pješice u beogradsko ministarstvo kako bi se žalio na donesenu odluku.

Goran je za tu ulogu smršavio 20 kilograma.

"Vratilo se sve, ali jeo nisam ništa, promijenile su mi se navike. Jedem bilo što, sad jedem losos, humus, mrkvu. Sam sebe sam hakirao, sad jedem humus i celer, to nije baš hercegovački", našalio se Goran.

Goran je trenutačno jedan od najtraženijih glumaca na ovim prostorima. Već je glumio u hvaljenoj američkoj seriji "Fargo", britansko-francuskoj "Posljednja pantera", a da je doista prezaposlen i izmoren od posla, dokaz su fotografije s kojima bi, kako u šali kaže, mogao napraviti izložbu jer svaki slobodan trenutak u pauzama na setovima koristi da malo odspava i odmori se.

Suradnju s redateljem "Oca" Srđanom Golubovićem pamtit će kao nešto najljepše što mu se dogodilo u životu, a mi vjerujemo kako je to tek početak njegove blistave domaće i inozemne karijere.

Cijeli razgovor s Goranom pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.