zna se i spol

Zvijezda hit-serije i glazbenik postali su roditelji, rođenje djeteta skrivali su baš kao i trudnoću

Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) +0 Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Galerija

Sophie Turner i Joe Jonas prošle su srijede postali roditelji, no slavni par nije još otkrio sve detalje o prinovi.

Zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner (24) i glazbenik Joe Jonas (30) postali su roditelji. Daily Mail piše kako je Sophie rodila prošle srijede u bolnici u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Američki mediji nagađaju kako je slavni par dobio curicu, no oni još ništa nisu komentirali. Pišu i da su kćerkici dali ime Willa. 

Vijesti o trudnoći glumice procurile su u javnost u veljači ove godine, a iako ona nikada javno nije potvrdila da čeka dijete, izvori bliski Turner ističu kako je "jedva čekala" postati majkom.

"Joe i Sophie su jako uzbuđeni zbog bebe te su uživali u pripremama", istaknuli su njihovi prijatelji. Par je karantenu proveo u svojoj kući u Los Angelesu, a dok je Sophie uživala u miru sa suprugom, Joe je priznao nedavno kako je bio nervozan jer se zbog cijele situacije osjećao kao u zatvoru.

Sophie i Joe su zajedno od 2016. godine, a godinu dana nakon prvog spoja su se zaručili. Vjenčali su se početkom svibnja prošle godine u Las Vegasu, a detalje o svom zajedničkom životu pokušavaju držati što dalje od javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene