Uzaludan pokušaj

Poveći trbuh trudi se sakriti, ali promjena na njezinu tijelu i više je nego očita

Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Sophie Turner (Foto: AFP) Sophie Turner, Joe Jonas (Foto: Profimedia) Vjenčanje Sophie Turner i Joe Jonasa (Foto: Instagram) +0 Vjenčanica Sophie Turner (Foto: Instagram) Galerija

Sophie Turner i Joe Jonas snimljeni su zajedničkoj šetnji s maskama na licama dok je ona svoj trudnički trbuh pokušala sakriti širokom odjećom.

Zvijezda serije "Igra prijestolja" 24-godišnja glumica Sophia Turner i njezin 30-godišnji suprug i glazbenik Joe Jonas čekaju svoje prvo dijete, a da je tako, unatoč tome što nisu službeno potvrdili vijest, sve više postaje jasno kako vrijeme odmiče.

Sophie i Joe su snimljeni ovih dana u zajedničkoj šetnji s ljubimcima u blizini njihova doma u Los Angelesu, a svima je pažnju ukrao Sophien poveći trbuh koji je pokušala sakriti ispod široke odjeće, no promjena na njezinu tijelu je i više nego očita.

Glasine o njezinoj trudnoći krenule su u veljači ove godine, nakon što je nekoliko različitih i njima bliskih izvora tu vijest i potvrdilo.

Sophie i Joe vjenčali su se prošle godine u Las Vegasu, a dva mjeseca kasnije slijedilo je ono skuplje i raskošnije vjenčanje na jednom imanju u Francuskoj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: IMDB) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Zanimljivosti I dalje je jedna od najseksi žena na svijetu, a među zvijezde ju je vinulo jedno važno poznanstvo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene