ups!

Trudna glumica hlače je ostavila kod kuće? Navlačila košulju i skrivala se iza muža dok su se šetali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sophie Turner i Joe Jonas, prema pisanju američkih medija, trebali bi dobiti prvo zajedničko dijete sredinom ovoga ljeta.

Zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner (24) i glazbenik Joe Jonas (30) i dalje odbijaju potvrditi da očekuju svoje prvo dijete, a ona nosi široku odjeću kako bi to prikrila. 

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Frank Dillane Super je raspoložena Prije nekoliko dana objavila da se razvodi zbog pomalo smiješnog razloga, a sada već strastveno ljubi novog frajera!

Supružnici su viđeni u subotu kako se šetaju po svom susjedstvu Encino u Los Angelesu. Glumica je obukla predimenzioniranu kariranu košulju s kojom je uskladila zaštitnu masku, a nosila je i sunčane naočale te je na nogama imala upečatljive plišane papuče na zeca.

Sophie je iz odjevne kombinacije izostavila hlače i kad je primijetila da ju fotografiraju, počela je povlačiti košulju prema dolje i sakrivati se iza muža. Joe je obukao bijelu majicu i kratke hlače, a crne natikače uskladio je sa zaštitnom maskom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin city with my angel #tbt

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Inače, par se vjenčao kod matičara početkom 1. svibnja prošle godine, a svadbenu ceremoniju imali su dva mjeseca kasnije na jugu Francuske. Američki mediji tvrde da će Sophie roditi sredinom ovog ljeta, krajem lipnja ili u srpnju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene