preokret

Sa žena se prebacila na muškarce, a dok ljubi glazbenika njezina bivša je brani pred fanovima

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +0 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Galerija

Ashley Benson nedavno se rastala od manekenke Care Delevinge (27), nakon čega su je uhvatili kako se ljubi s reperom G-Eazyjem (30).

Glumicu Ashley Benson uhvatili su fotografi ispred njezine kuće dok je čekala dostavu, a pojavila se u ležernom izdanju. Ispred kuće je izašla u bijeloj majici bez grudnjaka i čarapama.

Pogledaj i ovo Halsey - 7 ''Tražim uzroke...'' Pjevačica nakon rođenja sina oboljela od nekoliko bolesti pa jedva da izlazi iz bolnice, progovorila je o svemu

30-godišnja glumica nedavno se rastala od manekenke Care Delevingne (27), nakon čega su je uhvatili kako se ljubi s reperom G-Eazyjem (30). Delevingne i Benson rastale su se nakon dvije godine veze. Carini obožavatelji brzo su stali na njezinu stranu, no manekenka i glumica stala je u obranu svoje bivše te je svima objasnila da prestanu govoriti ružno o Ashley.

"Ne znate pravu istinu, to znamo samo Ashley i ja. Molim vas prestanite govoriti ružno o njoj. Ovako je trebalo biti", napisala je Cara svojim fanovima.

Benson je krenula dalje, a s reperom se "spetljala" nakon što su zajedno radili na obradi pjesme "Creep" grupe Radiohead. Uhvatili su ih zajedno već nekoliko puta, no par nije otkrio koliko dugo su u vezi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Celebrity Potpuno opušteno: Slavna manekenka se skinula u toples dok uživa u vikendu s mlađahnim suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene