dugo je krio od javnosti

Legendarni roker koji je zbog puno mlađe supruge odbacio sve poroke priznao da mu je po drugi put dijagnosticiran karcinom

Ronnie Wood (Foto: Instagram) Ronnie Wood (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ronnie Wood je u novom intervjuu za The Sun priznao da je mu je tijekom lockdowna po drugi put dijagnosticiran karcinom.

Gitarist legendarnog benda The Rolling Stones, 73-godišnji Ronnie Wood, otkrio je da je tijekom lockdowna u Velikoj Britaniji po drugi put vodio borbu s karcinomom.

Pogledaj i ovo The Rolling Stones (Foto: Getty Images) uskoro i album Kultni The Rolling Stones objavili novi spot, pjesmu su snimili prije pandemije: "Čuvajte se!"

"Imao sam karcinom pluća 2017. godine, a nedavno su mi se pojavile manje karcinomske stanice s kojima sam se borio u zadnjem lockdownu", priznao je glazbenik za The Sun.

Ronnie je potvrdio i da se po drugi put uspio izboriti s opakom bolesti.

"Tijekom svojeg oporavka jednostavno sam se prepustio i zaboravio na sve druge probleme. Bio sam spreman prihvatiti stvari koje ne mogu promijeniti. Sve što sam mogao napraviti je ostati pozitiva i boriti se, a ostalo prepustiti višoj sili", dodao je.

Osim dva karcinoma, Ronnie je pobijedio i ovisnosti o drogama i alkoholu.

"Zasitio sam se. Bilo je vrijeme da prestanem", kazao je 2018. godine nakon operacije kojoj je podvrgnut zbog karcinoma i na kojoj su mu uklonili dio pluća.

Na Mirniji način života natjerala ga je i njegova 42-godišnja supruge Sally Humphreys s kojom je u braku od 2012. godine i zajedno imaju četverogodišnje blizanke Gracie Jane i Alice Rose.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ronnie Wood (@ronniewood)

Ronnie je za The Sun je potvrdio i da nakon oporavka od drugog karcinoma najviše uživa sikajući svoju suprugu i njihove djevojčice.

Legendarnom rokeru to je treći brak, a otac je i još četvero djece od kojih su neki stariji od njegove sadašnje supruge. S prvom suprugom Krissy Findlay ima 44-godišnjeg sina Jessea, dok iz braka s Jo Wood ima sinove Jamieja (46) i Tyronea (37) te kći Leah (42).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene