Slavni član Rolling Stonesa Ronnie Wood (72) uhvaćen je u igri sa svojim kćerima blizankama kojima su tek tri godine... Prema fotkama, reklo bi se da mu je igra prisjela.

Galerija


Ronnie Wood, slavni član megapopularne grupe Rolling Stones, u svojoj 72. godini vodi intenzivan obiteljski i poslovni život.  

Vezani članci Noah Shannon Green Obitelj potpuno drugačija od drugih: Imaju tri sina, a prvi obožava nositi haljine i oni to otvoreno podržavaju Ronnie Wood (Foto: Instagram) Njemu su 72, njoj 41 godina i skupa odgajaju blizanke, a zbog njih se odrekao droge i alkohola

Poslovni uspjeh ovog glazbenika započeo je davne 1975. kada je postao član Rolling Stonesa, kojima je ostao vjeran do danas. Iako i dalje održava koncerte i aktivno nastupa, trenutačno je turneja Rolling Stonesa stavljena na čekanje zbog operacije srca Micka Jaggera. 

Iako to zvuči kao loša vijest, barem je dodatno slobodno vrijeme omogućilo Ronnieju da provede više kvalitetnih trenutaka sa svojom obitelji. 

Ronnie ima šestero djece. Dva sina dobio je sa svojom prvom ženom Krissy, bivšom manekenkom s kojom je u braku bio između 1971. do 1978. Za to vrijeme svoju je tadašnju suprugu varao s Pattie Boyd, bivšom ženom Georgea Harrisona. 

1985. Ronnie se opet oženio i u drugom braku dobio još dvije kćeri, a posvojio je i sina svoje tadašnje supruge. 

Obiteljsku sreću Wood je napokon pronašao skrasivši se treći put 2012. godine, i to sa Sally Humphreys, vlasnicom kazališne produkcijske kuće. Četiri godine kasnije glazbenik je dobio još dvije kćerkice, blizanke Gracie Jane i Alice Rose, i to samo jedan dan prije svoga 69. rođendana. 

Sudeći prema fotografijama koje su paparazzi snimili u Bostonu, Ronnie vodi vrlo aktivan obiteljski život te je tata koji je posvećen odgoju i provođenju vremena sa svojim trogodišnjakinjama, ali.... Možda ga igra malo iscrpljuje?

U dobi od 72. godine Ronnie izgleda kao da mu nije baš do jurcanja po parku za trogodišnjakinjama, pa se tako u jednom trenutku čak i primio za glavu od iznemoglosti. 

"Lovac na manekenke" ponovno osvaja: Višestruki svjetski prvak pokazao svoju u lateks utegnutu djevojku