Ronnie Wood i supruga Sally prvi put su se sreli još prije 10 godina dok je on bio u braku s drugom ženom, a iako nitko nije mislio da će zbog razlike u godinama njihova veza uspjeti, oni dokazuju suprotno.

Galerija


Ronnie Wood i supruga Sally vjenčali su se u prosincu 2012. nakon samo pola godine veze.

Vezani članci Slika nije dostupna Rock djedica vodi seksi plavušu na spoj: 'Presretan sam!' Slika nije dostupna Ima 65 godina i želi da mu njegova 34 godina mlađa supruga što prije rodi dijete

Zbog velike razlike u njihovim godinama, legendarni glazbenik ima 72, a kazališna producentica 41, mnogi su mislili da taj brak neće potrajati. No oni su danas roditelji trogodišnjih blizanki Gracie i Ally, a prema zadnjoj fotografiji koju je Sally stavila na Instagram, izgledaju sretnije no ikad i uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

Ovaj par prvi put se susreo još prije 10 godina kada je Sally radila u kazalištu Royal Drury Lane, a Ronnie bio u braku s drugom surpugom Jo Wood.

Ronnie se od bivšeg modela razveo 2008., a sa Sally se spetljao tri godine kasnije. Bračne zavjete izmijenili su u Londonu na intimnoj ceremoniji, a Ronnieju je kum bio Rod Stewart.

Sally je nedavno čak izjavila da bi opet voljela roditi blizance.

''Bili bismo jako sretni kad bi se to opet dogodilo'', zaključila je.

Ronnie, koji je bio poznat po hedonističkom načinu života, je krajem prošle godine izjavio da se zasitio droge i alkohola te da sada želi voditi mirniji način života. Dodao je da povremeno popije čašu vina ili pivo, ali da je to sve što si priušti.

"Zasitio sam se. Bilo je vrijeme da prestanem", zaključio je.

U badiću koji je jedva pokrio obline koje su je proslavile zavapila: ''Vratite me natrag!''