Sretniji no ikad

Njemu su 72, njoj 41 godina i skupa odgajaju blizanke, a zbog njih se odrekao droge i alkohola

Ronnie Wood (Foto: Instagram) Ronnie Wood (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ronnie Wood (Foto: Instagram) Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood u  parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood (Foto: AFP) Ronnie Wood (Foto: AFP) +0 Ronnie Wood (Foto: AFP) Galerija

Ronnie Wood i supruga Sally prvi put su se sreli još prije 10 godina dok je on bio u braku s drugom ženom, a iako nitko nije mislio da će zbog razlike u godinama njihova veza uspjeti, oni dokazuju suprotno.

Ronnie Wood i supruga Sally vjenčali su se u prosincu 2012. nakon samo pola godine veze.

Pogledaj i ovo Ronnie Wood (Foto: Instagram) dugo je krio od javnosti Legendarni roker koji je zbog puno mlađe supruge odbacio sve poroke priznao da mu je po drugi put dijagnosticiran karcinom

Zbog velike razlike u njihovim godinama, legendarni glazbenik ima 72, a kazališna producentica 41, mnogi su mislili da taj brak neće potrajati. No oni su danas roditelji trogodišnjih blizanki Gracie i Ally, a prema zadnjoj fotografiji koju je Sally stavila na Instagram, izgledaju sretnije no ikad i uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beach time with my ❤️❤️❤️ #Jacksonville #Florida #sunshine #lovethesea 🌊 #waves

A post shared by Sally Wood (@sallywood1) on

Ovaj par prvi put se susreo još prije 10 godina kada je Sally radila u kazalištu Royal Drury Lane, a Ronnie bio u braku s drugom surpugom Jo Wood.

Ronnie se od bivšeg modela razveo 2008., a sa Sally se spetljao tri godine kasnije. Bračne zavjete izmijenili su u Londonu na intimnoj ceremoniji, a Ronnieju je kum bio Rod Stewart.

Sally je nedavno čak izjavila da bi opet voljela roditi blizance.

''Bili bismo jako sretni kad bi se to opet dogodilo'', zaključila je.

Ronnie, koji je bio poznat po hedonističkom načinu života, je krajem prošle godine izjavio da se zasitio droge i alkohola te da sada želi voditi mirniji način života. Dodao je da povremeno popije čašu vina ili pivo, ali da je to sve što si priušti.

"Zasitio sam se. Bilo je vrijeme da prestanem", zaključio je.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Getty) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +6 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity U badiću koji je jedva pokrio obline koje su je proslavile zavapila: ''Vratite me natrag!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene