ima tu svega!

Georgina u realityju razotkrila luksuzni Ronaldov hobi, ukupna vrijednost njegovih igračaka je nevjerojatna cifra!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo poznat je kao veliki kolekcionar skupih jurilica, a u garaži nema što nema.

Već nekoliko dana svi bruje o reality seriji Georgine Rodriguez objavljenoj na Netflixu, a mnogi su primijetili i kako je serija otkrila zavidnu kolekciju automobila koju ima nogometaš Cristiano Ronaldo. Zvijezda kluba Manchester United u svojoj garaži ima aute vrijedne više od 18 milijuna funti, a svi su parkirani u njegovu lukzusnom domu u Madridu.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Bugatti Chiron vrijedan dva milijuna funti samo je jedan od brzih ljubimaca nogometaša, koji je inače poznat po tome da je veliki obožavatelj skupih jurilica. Zanimljivo je da to nije ni blizu najskuplji auto koji ima u kolekciji. Ronaldo je i ponosan vlasnik Bugatti Centodiecija vrijednog 8,5 milijuna funti, a jedan je od desetero ljudi na svijetu koji u svojoj garaži imaju tu jurilicu.

Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce, McLaren Senna i Phantom Drophead samo su neki od automobila koje Cristiano ima u svojoj kolekciji.

Podsjetimo, Netflixov reality show "Soy Georgina" objavljen je prije nekoliko dana te razotkriva život partnerice nogometaša Cristiana Ronalda, Georgine Rodriguez, a dok je jedni hvale, drugima je meta kritika.

Georgina je u seriji otkrila svoj put od nepoznate djevojke do onoga što je danas. Mnogima je ova reality serija dala odgovor upravo na to pitanje - što zapravo Georgina radi, osim što je Ronaldo u nju zaljubljen? Ipak, kritičara na njezin račun ne nedostaje.

Priča počinje od susreta Ronalda i Georgine, a upravo je jedan od najpoznatijih i najboljih nogometaša svijeta ispričao sve o ljubavi svog života. Influencerica je pokazala i mjesto u kojem je odrasla, otkrila je informacije o svojoj obitelji i najužim prijateljima, a pokazala je i kako izgleda njezin svakodnevni život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene