Cristiano Ronaldo proslavio je 36. rođendan sa svojom djecom i partnericom Georginom Rodriguez.

Galerija


Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo proslavio je 36. rođendan u krugu obitelji.

Vezani članci Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina objavila video u kojem ona nije zvijezda, prizor koji je podijelila topi srca Georgina Rodriguez Ronaldova Georgina odradila seksi snimanje, jedino što prekriva njezino golo tijelo na fotki je torbica

Na Instagramu je objavio fotografiju s kućnog slavlja na kojoj je pozirao sa svojom djecom i partnericom Georginom Rodriguez, okružen balonima, cvijećem i poklonima, a dobio je i tortu u bojama zastave njegovog rodnog Portugala.

"36 godina, nevjerojatno! Čini mi se kao da je sve počelo jučer, no ovo putovanje je već prepuno avantura i priča po kojima ću ga pamtiti. Moja prva lopta, moj prvi tim, moj prvi gol... Vrijeme leti!", napisao je nogometaš u opisu fotografije nakon čega se prisjetio kako je tekla njegova 20-godišnja karijera, a obećao je i da se neće prestati baviti nogometom još 20 godine.

Objava je u kratkom roku skupila milijune lajkova što puno ni ne iznenađuju s obzirom na to da Ronaldo na Instagramu ima više od 260 milijuna pratitelja čime drži rekord na društvenoj mreži.

Osim s djecom, Cristiano i Georgina njegov su rođendan proslavili i sami, a ona je na svojem Instagramu otkrila što su radili.

Objavila je videa i fotografije na kojima uživaju u snježnim radostima i opisu jedne od objava mu poručila: "Sretan ti tvoj dan i sretan život ljubavi moja! Neka Bog nastavi donositi toliko ljubavi, zdravlja i blagoslova u naš život."

Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke