Ljubav na prvi pogled

Od prodavačice do zaručnice nogometne zvijezde: Georgina otkrila detalje upoznavanja Ronalda

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +2 Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Galerija

Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku Georginu Rodriguez.

Za Georginu Rodriguez cijeli je svijet saznao kada se u nju zaljubio slavni nogometaš Cristiano Ronaldo.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao sadašnju djevojku Georginu Rodriguez, koja je do tada radila u Gucci dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

No Georgini je od tada krenulo na bolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo biološko dijete nogometaša. Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

A u nedavnom intervjuu za talijansko izdanje časopisa Elle Georgina se raspričala o ljubavnim počecima s nogometašem. "Prvi put smo se sreli u Gucci dućanu u kojem sam radila kao asistent prodaje. Bila je to ljubav na prvi pogled s obje strane", započela je zanosna Španjolka. "Nekoliko dana kasnije vidjeli smo se na eventu drugog brenda i tad smo mogli razgovarati u opuštenijoj atmosferi, izvan mog radnog okruženja."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

25-godišnjakinja je i iskreno priznala kako se najsretnije osjeća kod kuće s nogometašem i djecom, a ako se pitate kako izgleda njezin dan, otkrila je i to. "Budim djecu, slijede doručak i igranje s njima, zatim volim odspavati, pa otići u teretanu ili spa te završiti dan uz gledanje televizije s Ronaldom."

Intervju je naslovljen "Moj život s Ronaldom: Dom je gdje je obitelj", a Georgina je zaključila: "Naša je kuća naše utočište, naš hram izgrađen s puno ljubavi."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Prije Georgine, Ronaldo je 5 godina ljubio rusku ljepoticu Irinu Shayk koja je danas u sretnoj vezi s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom s kojim ima kćerkicu. O njihovu prekidu šuškalo se mjesecima, no nitko ne može sa sigurnošću tvrditi zašto je došlo do njega. Neko se vrijeme pričalo kako je lijepa Ruskinja bila samo paravan nogometašu koji je tako htio sakriti da je gay, dok su druge priče tvrdile kako Ronaldova majka, s kojom je on jako blizak, ne može smisliti njegovu izabranicu.

Pričalo se i kako se Irina požalila prijateljima da se osjećala "izigrano, nesigurno i neprivlačno" kraj nogometaša, a da su do prekida dovele brojne poruke koje je on slao drugim ženama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Iako je nevjerojatno da bi netko varao jednu od najzanosnijih žena svijeta, kako god bilo, navodno je Irina bila ta koja je prekinula vezu, a čini se kako je to bio dobar potez, jer su danas oboje sretni, samo na nekim drugim mjestima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić na ulicama Beograda uhvaćena u izazovnom izdanju, svima je za oko zapeo jedan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene