Cristiano Ronaldo ostvario je zavidnu karijeru, otac je četvero djece, a trenutačno ljubi te je ljubio doista prekrasne žene, poput Irine Shayk.

Galerija


Iako se slavni nogometaš Cristiano Ronaldo od 2016. godine ne odvaja od zanosne Španjolke Georgine, prije nje tu je bila prelijepa Ruskinja.

Vezani članci Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Provokativno izdanje zanosne crnke na dobrotvornoj večeri nije se svima svidjelo Irina Shayk (Foto: Getty Images) 50 godini stariji, bubnjar rock benda i holivudski snagator: Ovo su tajni bivši dečki zanosne Ruskinje!

Ronaldo danas slavi 34. rođendan. Nogometaš je ostvario zavidnu karijeru, ponosni je otac četvero djece, a trenutačno ljubi te je ljubio doista prekrasne žene.

2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbana upoznao je sadašnju zaručnicu Georginu Rodriguez, koja je do tada radila u Diorovu dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No Georgini je od tada krenulo na bolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo biološko dijete nogometaša. Podsjetimo, Ronaldu su surogat-majke rodile prvo sina, a zatim i blizance, a sudeći po fotografijama na Instagramu, mlada Španjolka odlično se snašla u majčinskoj ulozi.

Iako na njezinoj ruci već neko vrijeme sjaji veliki dijamantni prsten, par se ne oglašava vezano za vjenčanje, a još uvijek se spominje i Ronaldova najpoznatija bivša djevojka Irina Shayk, koju neki njegovi obožavatelji još uvijek ne mogu preboljeti. Podsjetimo, par je bio zajedno ukupno 5 godina, od 2010. do 2015. godine, no rijetko kad su pričali o svom odnosu te se pojavljivali zajedno na službenim događanjima. Ipak, kad bi se negdje i pojavili, izazvali bi pravu histeriju.

O njihovu prekidu šuškalo se mjesecima, no nitko ne može sa sigurnošću tvrditi zašto je došlo do njega. Neko se vrijeme pričalo kako je lijepa Ruskinja bila samo paravan nogometašu koji je tako htio sakriti da je gay, dok su druge priče tvrdile kako Ronaldova majka, s kojom je on jako blizak, ne može smisliti njegovu izabranicu.

Pričalo se i kako se Irina požalila prijateljima da se osjećala "izigrano, nesigurno i neprivlačno" kraj nogometaša, a da su do prekida dovele brojne poruke koje je on slao drugim ženama.

Iako je nevjerojatno da bi netko varao jednu od najzanosnijih ženu svijeta, kako god bilo, navodno je Irina bila ta koja je prekinula vezu. Manekenka je od 2015. godine u sretnoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu, pa vjerujemo da joj Ronaldo danas nije ni na kraj pameti.

Ipak, unatoč glasinama da joj je nevjeran, pričalo se i kako je nogometaš dosta dugo patio za dugonogom ljepoticom, iako se prava istina o njihovu odnosu možda nikada niti neće saznati.

Ipak, oni su doista bili jedan od najljepših celebrity parova, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji. 

Ivan Zak nam je otkrio kako će zaprositi ljubav svog života: ''Ne znam hoće li ona pristati na to..''

Seksi baka pokazala kako mrda bokovima u društvu daleko mlađih seksi komada

Saznali smo kako se hrani obitelj jedne od najzgodnijih hrvatskih političarki, ali nećete vjerovati što još radi