Slatkiši

Pokazao kćerkicu: Ronaldo topi srca objavom od pet milijuna lajkova

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Cristiano Ronaldo uživa u obiteljskom životu. Postao je otac čak četvero djece.

Najplaćeniji nogometaš na svijetu, Cristiano Ronaldo, posvetio se obiteljskom životu u potpunosti. Nakon što je prije dva tjedna dobio kćerkicu Alanu Martinu, pozirao je s petomjesečnom Evom Marijom. Naime, Ronaldo je otac četvero djece. Najstarijeg sina, sedmogodišnjeg Cristiana Juniora, dobio je pomoću surogat majke. Surogat majka u SAD-u rodila je Ronaldu prije pet mjeseci i blizance - Matea i Evu Mariju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Maleni su već postali stariji brat i sestra jer je Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez prije dva tjedna rodila kćerkicu. Ronaldo ne krije sreću što je postao otac, a uživa u njihovom društvu i pozirati za Instagram. Ovog puta rastopio je srca diljem svijeta kada je pozirao u naručju sa svojom djevojčicom Evom. Fotografija je obišla svijet i skupila preko noći više od pet milijuna lajkova.

 

❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene