George Clooney progovorio o sinu Meghan Markle i princa Harryja.

Galerija


Američki glumac George Clooney našalio se kako mu je novorođeni sin njegovih prijatelja, vojvotkinje Meghan Markle i princa Harryja, ukrao svu pozornost na sam njegov rođendan.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry - 1 Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera Meghan Markle i princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle još su se jedne stvari zauvijek odrekli, poznat je i ozbiljan razlog ove odluke koja je konačna

"Bilo je malo iritantno, jer je maleni ukrao svu pozornost! To je bio moj dan! Već sam ga dijelio s Orsonom Wellesom i Sigmundom Freudom", izjavio je George.

Ipak, priznao je kako je uzbuđen zbog novopečenih roditelja, na čijem je kraljevskom vjenčanju bio jedan od gostiju, zajedno sa suprugom Amal s kojom je prije dvije godine dobio preslatke blizance Alexandera i Ellu.

"Jako sam sretan. Izgledaju kao savršen par, uzbuđen sam zbog njih", izjavio i dodao kako se ne osjeća kao prava osoba za davanje savjeta o roditeljstvu, obzirom da je prije dva dana proslavio 58. rođendan.

Prema glasinama koje kruže upravo se George nalazi na pri vrhu liste potencijalnih krsnih kumova nove kraljevske bebe, posebice jer dijeli isti datum rođenja.

Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!