Amal i George Clooney svoje blizance Ellu i Alexandera žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Galerija


Ona je uspješna odvjetnica, supruga holivudskog glumca i ponosna majka blizanaca.

Vezani članci Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Bivšeg dečka ostavila je jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana kasnije udala za ljubav svog života George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Slavni glumac našalio se na račun sina Meghan i Harryja: "Bilo je malo iritantno, ukrao mi je pozornost"

Radi se o 40-godišnjoj Amal Clooney, supruzi Georgea Clooneyja koju mnogi smatraju "superženom" te većom frajericom od svog supruga, što je jednom prilikom potvrdio i on sam.

Glumac se u zanosnu Libanonku zaljubio na prvi pogled kada ju je zajednički prijatelj doveo na večeru u njegovu vilu na jezeru Como, a priznao je i kako je mislio da će ga odbiti. No to se nije dogodilo, a ostalo je povijest.

U rujnu 2014. godine par se vjenčao u Veneciji, a u ljeto 2017. godine stigli su blizanci Ella i Alexander kao krune ljubavi.

Iako se par često pojavljuje zajedno u javnosti, svoju djecu kriju od nje. Ipak, Amal je nedavno napravila iznimku te 1-godišnje blizance napokon pokazala javnosti. I dok je Emma bila znatiželjna zbog bliceva mnogobrojnih fotoaparata, njezin brat nije bio toliko oduševljen gužvom i histerijom koja je nastala zbog njih.

Par je inače odbio bilo kakvo obiteljsko fotografiranje za neki časopis koje bi im donijelo dodatne milijune, jer kako su sami objasnili, svoju djecu žele odgajati podalje od očiju javnosti.

Kako god bilo, mališani su neodoljivi, a sigurni smo kako će im stylish mama prenijeti i dobar ukus za modu. Tata George ovoga puta nije bio s njima.

Zaručnike su ostavile doma: Dvije domaće ljepotice blistaju u trudnoći

Danijela Gračan pojavila se u javnosti i pokazala da ne izgleda ništa lošije od svoje kćeri