Baš slatko!

Frano Ridjan raznježio sve fotografijom poklona koji je dobio od djece: ''To se dobiva za rođendan''

Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Frano Ridjan Maja Šuput, Frano Ridjan Frano Ridjan (Foto: Nova TV) +0 Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Galerija

Frano Ridjan se na Instagramu pohvalio rođendanskim poklonom koji je dobio od svojih sinova.

Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan proslavio je 36. rođendan i na Instagramu se pohvalio poklonom koji ga je posebno oduševio.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan - 1 Na slatkim je mukama Voditelj Supertalenta Frano Ridjan nominiran je za važnu medijsku nagradu: ''Kad sam vidio s kim sam nominiran, ja sam već pobijedio!''

Njegovi sinovi darovali su mu simpatičnu sliku od s Lego figuricama kojom su prikazali kakav je Frano kao tata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 📺 F r a n o R i d j a n 🎤 (@thefranor)

"To se dobiva za rođendan, a ne poruke samo ako Facebook i Instagram pošalju podsjetnik", napisao je ponosni tata u opisu objave, a poklon je raznježio njegove pratitelje.

"Genijalno", "Predobro", "Bravo tata Frano", pisali su mu pratitelji, a mnogi su iskoristili priliku i da mu čestitaju rođendan.

Rođendan je proslavio sa suprugom i djecom, a kaže da mu uopće ne smeta što zbog pandemije nije mogao prirediti veliko slavlje.

"Uživao sam u društvu obitelji, moji hahari i mama su mi pripremili to super iznenađenje, najbolji poklon koji sam ikad dobio", rekao nam je Frano.

"Ja sam kućni tip i meni je to bio najbolji tulum u gradu", dodao je.

Popularni voditelj i njegova supruga Lea, s kojom je u braku od 2016. godine, roditelji su dvojice dječaka, trogodišnjeg Maura i Manuela koji će uskoro napuniti godinu dana.

Zanimljivo je da se njihov mlađi sin rodio na sam dan finala showa Nove TV "Supertalent",kojeg je također vodio Ridjan.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene