''Hvala na prve četiri''

Frano Ridjan preslatkom fotografijom obilježio važan dan: "Nisam ni slutio da ćeš puno više ti čuvati mene"

Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 2 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan - 2 Frano Ridjan - 1 Frano Ridjan Frano Ridjan +0 Frano Ridjan Galerija

Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan i njegova supruga Lea slave četvrtu godišnjicu braka.

Popularni voditelj Nove TV Frano Ridjan na Instagramu se prisjetio jednog od najljepših dana u svom životu - vjenčanja sa suprugom Leom, od kojeg su prošle točno četiri godine.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan - 7 ''lavovski odrađen posao'' Frano Ridjan o novom izazovu u karijeri: "Mislim da će ljudi uživati u atmosferi na kojoj smo radili, trudio sam se biti dobar domaćin''

"Obećao sam da ću ti uvijek pokušavati staviti osmijeh na lice, da ću čuvati i tebe i našu djecu, a nisam ni slutio da ćeš puno više ti čuvati mene. Hvala ti na prve četiri godine od službenog potpisa", napisao je Frano uz objavljenu fotografiju s vjenčanja.

No Frano će, nažalost, ovogodišnju obljetnicu braka pamtiti i po pozitivnom testu na koronavirus. Frano se unatoč nalazu osjeća dobro i ima lakše simptome.

"Pravi frajeri kupuju ženi nešto lijepo za godišnjicu, ja sam, eto, ove godine samo pozitivan", rekao nam je Frano, koji se i u ovim trenucima trudi ostati dobro raspoložen i spreman je za šalu kao i uvijek. 

Frano i Lea u sretnom su braku posljednje četiri godine, a ponosni su roditelji dvojice sinova, od kojih je mlađi rođen u prosincu prošle godine.

Simpatični Frano ranije nam je otkrio kako ga je voljena supruga o dolasku drugog djeteta obavijestila neposredno prije nego što je postao voditelj "Supertalenta" te kako se sin Mauro jako veselio braci.

"Tata navija da sinčić stigne malo ranije, jer mu je 35. rođendan 10. prosinca pa bi to bila odlična dvostruka zabava", izjavio je tada voditelj.

Frano je trenutačno u samoizolaciji kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić.

Prioritet je kao i uvijek zdravlje zaposlenika te je Nova TV u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa.

Projekti će nastaviti svojim tijekom, za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ova situacija nema utjecaj.

U trećoj epizodi showa najviše je bodova osvojila Lu Jakelić kao reperica Ciara, a nove transformacije u kojima ćemo uživati čekaju nas već ove nedjelje. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene