Voditelj Frano Ridjan oduševio je nogometaša Domagoja Vidu svojom transformacijom u Tinu Turner u posljednjoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Voditelj Frano Ridjan u posljednjoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato" okušao se kao izvođač.

S Lanom Klingor Mihić, koja je utjelovila glazbenu legendu Cher, otpjevao je poznati duet "Shame, shame, shame", a on se transformirao u Tinu Turner.

Nastup je oduševio publiku i žiri, a voditelja je pohvalio i naš nogometni reprezentativac Domagoj Vida.

"Svaka čast abi, gledao sam Vas! Prejaki ste! Samo jako", napisao mu je Vida, a Ridjan je nogometaševu poruku objavio u svojim Instagram Storyjima uz natpis: "Nema dalje! Živ i zdrav bio kume".

"Kakvo otvorenje showa, vas dvoje ste čudo, malo smo sumnjali u Franu, strahovala sam malo, ali, srećo, ti si rasturio, ali te noge, bili ste fantastični i ja sam uživala", komentirala je članica žirija Indira Levak u emisiji nakon nastupa.

Pohvale nisu štedjeli ni preostali članovi žirija.

"Frano, super si bio i vidi se da si beskrajno uživao, ti bi bio zahvalan kandidat za ovaj show. Frano je apsolutno bio na listi zadatka", poručio mu je Igor Mešin.

"Predivno i zastrašujuće u jednom", komentirala je Nives Celzijus koja je rekla i da joj ovo najdraži duet.

"Ja vam zahvaljujem i predlažem da to ne izvodite kod kuće", našalio se Goran Navojec.

No unatoč pohvalama sa svih strana, Frano i Lana nisu osvojili naviše ocjene žirija i pobjedu je u 11. epizodi emisije odnio glumac Marko Braić, koji se transformirao u Indiru.

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu