Milena i Frano Lasić dobili su sina 29. studenog, a u braku su od 2015.

Galerija


Milena i Frano Lasić postali su roditelji sinčića krajem studenog, a par još uvijek nije otkrio koje su mu ime dali. 

Vezani članci Frano i Milena Lasić - 1 Domaći glumac čeka dijete u 66. godini, njegova 30 godina mlađa supruga raspričala se o dobnoj razlici među njima Frano i Milena Lasić Frano Lasić će u 66. ponovno postati otac, njegova 30 godina mlađa supruga u sedmom je mjesecu trudnoće

Likovna umjetnica je u utorak pozirala s bebom u naručju na kauču i iza njih se naziralo božićno drvce. Milena je uz fotografiju stavila tek emotikon srca i anđela.

"Sretno, mama", "Predivni, čestitam", "Duše lijepe", "Prelijepa beba i fantastična mama", komentirali su. 

Inače, Milena je krajem prošlog mjeseca otkrila za Gloriju da je rodila. "Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i sretni", izjavila je Milena. 

Inače, markantni Dubrovčanin i 32 godine mlađa umjetnica u bračnu luku uplovili su u svibnju 2015. nakon tri godine veze. Zbog ljubavi prema Mileni Frano se preselio u Beograd, a glumac živi na relaciji Srbija - Hrvatska.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom, a on i supruga jako se raduju ulozi roditelja. Kako su istaknuli, odluka o proširenju obitelji došla im je spontano, baš kao i brak, a uživaju u svojoj ljubavi.

Lasić inače iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

Atraktivna Tia Mamić objavila fotografiju poslije treninga i pokazala kako izgleda bez trunke šminke