Frano Lasić i supruga Milena dobili su sina koji je rođen u jednoj beogradskoj bolnici.

Galerija


Glumac i glazbenik Frano Lasić u 67. godini dobio je dijete sa svojom 32 godine mlađom suprugom Milenom, koja je rodila u beogradskoj bolnici, prenosi Gloria.

Vezani članci Frano i Milena Lasić - 1 Domaći glumac čeka dijete u 66. godini, njegova 30 godina mlađa supruga raspričala se o dobnoj razlici među njima Frano i Milena Lasić Frano Lasić će u 66. ponovno postati otac, njegova 30 godina mlađa supruga u sedmom je mjesecu trudnoće

"Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i sretni", izjavila je Milena za Gloriju i dodala da ime još nisu odabrali.

A vijest je potvrdila Milena i na Insatgramu objavivši zajedničku fotografiju s Franom uz koju je napisala "ponosni mama i tata".

Markantni Dubrovčanin i 30 godina mlađa umjetnica u bračnu luku uplovili su u svibnju 2015. nakon tri godine veze. Zbog ljubavi prema Mileni Frano se preselio u Beograd, a glumac živi na relaciji Srbija - Hrvatska.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom, a on i supruga jako se raduju ulozi roditelja. Kako su istaknuli, odluka o proširenju obitelji došla im je spontano, baš kao i brak, a uživaju u svojoj ljubavi.

Lasić inače iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

Ne želi biti u sjeni mlađe sestre o kojoj svi pričaju, pa je požurila objaviti fotke na kojima razmjenjuje strasti s novim dečkom?