"Ajmo tata", napisala je Franka Batelić u opisu fotografije na kojoj sa sinom gleda utakmicu, dok joj Viktor sjedi u krilu.

Galerija


Domaća pjevačica Franka Batelić već je neko vrijeme u rodnoj Istri gdje u pauzi od posla vrijeme provodi sa sinčićem Viktorom, a na svom Instagramu je objavila preslatku fotku te je otkrila što rade.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

"Ajmo tata", napisala je Franka u opisu fotografije na kojoj sa sinom gleda utakmicu, dok joj Viktor sjedi u krilu. Frankin suprug Vedran Ćorluka trenutačno je u dalekoj Rusiji, a njegova obitelj redovito prati što radi.

Prije nekoliko dana Ćorluka je objavio fotografiju kojom je jasno dao do znanja koliko mu fali obitelj te se jedva čeka vratiti kući. Nogometaš u Moskvi igra za klub Lokomotiv, a ondje se morao vratiti nakon što je karantenu proveo kod kuće s Frankom i Viktorom.

Franka je nedavno objavila da se vratila poslu, a nije skrivala koliko je sretna jer je ponovno u studiju. Na posao je povela i sinčića koje je rodila početkom siječnja ove godine.

Danska ljepotica prošetala plažom s budućim suprugom, svi pogledi bili su upereni u njezino utrenirano tijelo