Vedran Ćorluka igra u Moskvi za klub Lokomotiv dok je njegova supruga Franka Batelić u Hrvatskoj sa sinom Viktorom i psom Oskarom.

Galerija


Vedran Ćorluka (34) vratio se u Moskvu gdje igra za klub Lokomotiv, a pokazao je koliko mu pritom nedostaje obitelj. 

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić s minimalno odjeće na sebi najavila lijepu novost i pokazala zube koroni: "Uvijek popraviš dan" Franka Batelić Franka pobjegla iz Zagreba u Istru pa svojim porukama i fotografijama pobrala simpatije obožavatelja

Naime, nogometaš je objavio na Instagramu preslatku fotografiju sina Viktora kako leži na trbuhu na krevetu i drži za šapu psa Oskara koji spava. "Hej, ti mali čovječe ostavi me na miru, spavam. Nedostajete. Volim vas", napisao je Ćorluka pokraj slike. 

Vedranova objava je u sat vremena prikupila više od sedam tisuća lajkova, a da su dopušteni komentari vjerojatno bi bilo mnogo i njih zbog ovog slatkog prizora. 

Inače, ranije je Ćorlukina supruga, pjevačica Franka Batelić(28) podijelila fotografiju sa sinčićem na Instagram storyju. Na njoj su Franka i Viktor na kauču i igraju se. 

Pjevačica je nedavno istaknula koliko je sretna jer se vratila snimanju novih pjesama i glazbenih spotova, a na posao je povela i sinčića kojeg je rodila početkom siječnja. 

Gola se popela na krov usred Zagreba i iznenadila prolaznike: Otkrila zašto je to učinila