Ne zna se tko je slađi

Prvi put s mamom na poslu: Franka na snimanje povela sina Viktora i trenutak sreće podijelila s obožavateljima

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju s prvog snimanja na koje je povela sina Viktora.

Franka Batelić se vraća poslovnim obavezama i snimanjima novih singlova i spotova, nakon što su ona i Vedran Ćorluka početkom ove godine postali roditelji sina Viktora, a ne skriva koliko je uzbuđena zbog povratka na glazbenu scenu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Franka je tako ovih dana odradila jedno snimanje, a na kojem joj je društvo pravio, ni manje ni više, nego sin Viktor. Bilo je to prvi put da ga je povela sa sobom na posao, a taj je trenutak odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

"Mali zvrk prvi put s mamom na snimanju", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj drži malenog Viktora u naručju i ne skida osmijeh s lica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Objava je mnoge raznježila, a u komentarima je dobila brojne pohvale.

"Kako je ovo preslatko", "Preslatki ste", "Divna fotka", "Vas dvoje, andđelčić maleni", "Ajme, koja fotografija", "Preslatki", "Slatkiši", neki su od komentara.

Franka je u nedavnom intervjuu za IN Magazin otkrila na čemu radi i koliko joj je njezino stvaralaštvo nedostajalo posljednjih šest mjeseci. 

"I zbog korone i zbog bebača stvarno me dugo nije bilo u studiju, krenuli smo prije mjesec dana ponovno raditi na pjesmama, imamo dvije fenomenalne pjesme. Jedna od te dvije pjesme je totalni zaokret, tako da se moramo odvažiti na taj novi drugi korak. Vidjet ćemo, a jedna od njih je fenomenalna bombastična pjesma, to nam svima treba nakon korone", otkrila nam je bila Franka, a mi jedva čekamo čuti što nam je to novo spremila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +0 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Celebrity Prevario ju nebrojeno puta, a ona i dalje sve prašta: Zlobnici kažu da ne želi ostati bez njegovih milijuna

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene