Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave drugu godišnjicu braka, a obilježili su ju i na društvenim mrežama.

Galerija


Franka Batelić i Vedran Ćorluka slave drugu godišnjicu braka, a jedno drugom na društvenim su mrežama posvetili dirljive objave.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja" Vedran Ćorluka - 4 Ćorluka uhvatio presladak trenutak u svom obiteljskom domu pa se pohvalio: "Moji dečki"

"Dvije godine i jedno malo srce poslije. Sve znaš", napisala je pjevačica uz objavljenu fotografiju s njihova vjenčanja, a identičnu je na svom profilu podijelio i Vedran.

"Sretna godišnjica, bejbs. Prije dvije godine", napisao je Vedran.

Uz to se preslatka Franka ispričala Vedranu što ju je čekao u crkvi i objavila fotografiju na kojoj se mazi s njihovim psićem Oskijem odjevena u vjenčanicu.

"Oprosti što si čekao u crkvi, ali prioriteti", našalila se pjevačica.

Par se vjenčao 2018. godine u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama, a svadbeno slavlje za prijatelje i obitelj organizirali su u luksuznoj vili Meneghetti, gdje ih je zabavljao Tony Cetinski.

Franka i Vedran zajedno su već osam godina, a upoznali su se na popularnoj plaži Zrće i od tada su nerazdvojni. Kao kruna ljubavi ove im je godine na svijet došao sin Viktor i njihova je obiteljska sreća potpuna.

Uživa u razgolićenim izdanjima i ne srami se pokazati previše, a dečko se ne odvaja od nje